Personvernerklæring

Om nettstedet www.trondheim-utleie.no
Nettstedet trondheim-utleie.no eies og drives av Trondheim-utleie AS med org.nr. 920 439 853 MVA. Formålet med nettstedet er å gi kunder mulighet til å se og avtale leie av Trondheim-utleie sine produkter over internett.

Trondheim-utleie AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettstedet.
Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av våre databehandlere. Det er kun Trondheim-utleie AS med underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Hvilke opplysninger samles inn
Opplysningene vi behandler er både personlig identifiserbar, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon kan identifisere deg som enkeltperson. Ikke personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet. For å kunne levere varene du har bestilt, og kontakte deg med informasjon og oppdateringer relatert til bestillingen din, trenger vi:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Denne informasjonen er vi pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti- og returhåndtering. Trondheim-utleie AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov.

Informasjon om bruk av nettsiden, i form av blant annet statistikk som viser: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettleser som benyttes. Trondheim-utleie AS knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker.

Hvordan opplysninger samles inn

Registrering av kundekonto
For å dra nytte av fordelene ved våre tilbud kan du velge å registrere en kundekonto på nettstedet vårt. For å opprette en kundekonto hos oss, må du oppgi ditt mobilnummer , en gyldig e-post-adresse, ditt navn og ditt postnummer. Du vil også få tilgang til din kjøpshistorikk og mulighet til å lagre en ønskeliste du kan dele med venner og familie.

E-post eller kontaktskjema
Ved spørsmål om ordre, levering eller annet per e-post, kan du gi oss visse opplysninger som f.eks. e-postadressen for at vi skal kunne fullføre forespørselen din.

Trondheim-utleie AS benytter seg av nettstedsmåling. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. Ingen av opplysningene brukes til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonen benyttes i forbindelse med drift og videreutvikling av nettsiden vår, samt googleannonsering.

Formålet med informasjon som behandles

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.
  • For å kunne sende relevant informasjon.
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen

Samtykke
Trondheim-utleie AS behandler personopplysninger i forbindelse med frivillige tjenester som å registrere kundekonto, reservere produkter, kontakte oss via kontaktskjema, etc. Behandlingsgrunnlaget er i disse tilfellene samtykke fra eller avtale med deg.

Rettslig forpliktelse
Trondheim-utleie AS behandler personopplysninger som er nødvendige for kunne gjennomføre bestillinger, og av hensyn til etterlevelse av rettslige forpliktelser eller relevant lovgivning.

Om deling av personopplysninger
Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter. Vi vil kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Hvordan lagres/slettes informasjonen
Dersom Trondheim-utleie AS ikke lengre har grunnlag for å behandle personopplysningene som er samlet inn slettes disse.

Kundekontoer
Vi beholder kundeinformasjon så lenge kundekontoen er aktiv eller etter behov for å levere tjenester og kunne overholde våre juridiske forpliktelser. For å følge obligatorisk lov, Bokføringsloven og Hvitvaskingsloven må personopplysninger oppbevares i 5-10 år.

Kundeservice
Henvendelser på e-post til vår kundeservice blir lagret frem til saken er ferdig behandlet.

Dine rettigheter
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål. Du kan kontakte oss ved å sende en e-post via vårt kontaktskjema.

Kontaktinformasjon
Trondheim-utleie AS
Telefon: 91 00 51 00
Kontaktskjema her